Kun to uker før fristen for å sende inn låter til MGP jr, meldte Noah Utby to låter, hvor han i ettertid fikk beskjed om at begge kom inn på topp 26 av alle innsendte låter. Noah forteller at arrangørene sa ikke noe om hvilken av låtene de ville ha med på programmet, men hadde en følelse om hvilken det var de likte.

-Dette var det siste året jeg kunne jeg kunne melde meg på, så jeg tenkte hvorfor ikke. I fjor var låten jeg sendte inn blant de 40 beste, så sjansen var sikkert god for å komme med, sier Noah.

Tidligere erfaring

For to år siden var Noah også med på idol jr, hvor over 1100 unge håpefulle sendte inn bidrag til konkurransen, da kom han på 6.plass. Men er usikker på hvor mye erfaringen fra Idol vil hjelpe og sier at MGP jr er temmelig mye større enn idol jr.

Noah forteller at når han lager låter prøver han å lage melodien og rytmen først, og etterpå begynner han på teksten og prøver å finne på noe catchy som passer til melodien.

Han har tidligere fortalt Framtid i Nord at han elsker å stå på scenen og at det er en drøm for han å kunne jobbe med musikk eller teater.

Han og faren dro til Oslo tidligere i uken, og resten av familien

Spent

-Jeg gruer meg ikke, for jeg skal prøve og ikke fokusere på alle kameraene, men huske på alt det jeg har øvd på. Han sier videre at han bare har tenkt å nyte øyeblikket når sendingen starter, men er klar over at han kanskje ikke har innsett hvor stort dette faktisk er. Og avslutter med at det går nok uansett bra til slutt.

Her fra hotellet i Oso Foto: Privat