Harald Bakkeby Moe har tidligere vært solist på konserter med Skjervøykoret og Mollis og som i fjor tar han med seg Stjernekoret på scenen under konserten.

- Det er koselig å ha med seg et så sjarmerende kor som Stjernekoret med på julekonsert. De vil fremføre noen sanger alene, blant annet sanger fra TV-serien jul i svingen og være med på noen sanger sammen med meg, sier Bakkeby Moe.

Artisten gav i fjor ut en juleplate og fortalte da at noe av låtene blir med på turneen.

-Det er en juleplate der jeg har plukket ut en del kjente sanger og gitt dem en tidvis annerledes innpakning. Noe av dette skal vi også ha med oss på juleturneen.

Internasjonale artister

Bakkeby Moe skal holde konserten 7. desember og har med seg flere internasjonale musikere på konserten,  Georgy Ildeykin(cello) fra Russland, Sarah-Jane Summers(fiolin) fra Skottland og Juhani Silvola(gitar) fra Finland.

Det setter et litt annet preg på låtene med artister fra andre land, forteller Bakkeby Moe og sier videre at det kan være fint å få en annen synsvinkel på tradisjonelle Norske julesanger.

Variert repertoar

-Vi skal spille kjente julesanger som Nord-Norsk julesalme og O helga natt, men også trekke frem mer ukjente perler i løpet av konserten, sier Bakkeby Moe og fortsetter med at det ikke bare vil være tradisjonelle norske julesanger på konserten.

-Det kan godt hende at det kommer med noen tradisjonelle skotske sanger og reels i løpet konserten, avslører artisten.

Stjernekoret skal være med på julekonserten til Harald Bakkeby Moe i år også. Her fra en tidligere konsert. Foto: Anja Båtnes
Her er Stjernekoret under en konsert i fjor i julen.