6. mars befinner de seg begge i USA og New York som gjester under "1984 NYC" - et stort show som teller rundt 3000 mennesker.

Det er det amerikanske event- og managementselskapet Omicon Entertainment som står bak showet, og musikerne fra Nordreisa skal i løpet av oppholdet møte representanter fra selskapet.

- Vi har hatt kontakt med dem siden desember, rett etter vi ga ut EP-en vår. Vi skulle egentlig dra dit på nyttårsaften og spille et stort show i New York, men vi fikk tilbudet så tett opp mot showet at vi ikke kunne dra, sier Vegard "Tallesan" Pedersen.

- Helt annen liga

I utgangspunktet skal de ikke spille selv under showet i mars, men Pedersen håper på at de får muligheten til å komme opp på scenen.

- Det er litt uklart enda med tanke på visum og slikt, men vi jobber fortløpende med saken, sier han.

Skulle det derimot bli tilfelle, vil det i så fall bli det største publikumet DJ-duoen har opptrått for.

- Størrelsen og produksjonen på showet er i en helt annen liga enn det vi har vært på tidligere. Det er vanskelig å forberede seg til noe slikt når man aldri har opplevd det før. Heldigvis er DJ-ing noe vi brenner for, og selv om det gjør oss litt nervøs, så blir vi ikke redd av det. Dette er noe vi har jobbet mot lenge, og er bare et steg mot enda større scener og show, sier han.

Populær

Den lange reisen til USA starter 2. mars. I forkant venter et par produksjonsdager i Tromsø.

Boowas & Tallesans EP "Banned from Server" lå i to uker på topp 100 lista hos Beatport.com.

I én av ukene knivet den helt i toppen blant de 10 mest populære låtene innen sjangeren Electro-House.

DJ-ene får flere fargerike oppdrag. Sist produserte de den offisielle sangen til Storslett LAN som fant sted nå i vinterferien.