Det var noe for både store og små da Storfjord MCK i samarbeid med Folkets hus, Otertun arrangerte Country Weekend.

Låvedans dro 230

I løpet av helga ble det tilbudt bacon og bønner, barneridning, skyting med pil og bue, poker, hesteskokasting med mer.

Lørdagskveld var det duket for låvedans med over 230 betalende og countrymusikk fra husbandet ”Otter City Countrysnakes Houseband”.

– De hadde øvd litt ekstra i år, og gjestevokalist Eline Lockert sang veldig flott. Det hørtes ut på trampeklappen at de kan få andre oppdrag også,  ler kasserer i  Storfjord MC-klubb, Lill Torbjørg Leirbakken fornøyd.

– Verdt litt arbeid

Til tross for at værutsiktene var dystre, var ikke stemningen laber og arrangementet hadde et godt oppmøte helga igjennom.

– I tillegg til det vi hadde i fjor hadde vi ridning for ungene på ponni og en omreisende westernbutikk som solgte alt fra jakker og skjorter til belter og hatter. Den var veldig godt besøkt, sier Leirbakken.

På forhånd og underveis er det rundt 20 stykker som har hjulpet til for å få helga bra.

– Det er mye arbeid og mye som skal rigges til i forkant. Men når det er så gøy og man ser at folk trives, så er det verdt det.

Skaper westernmiljø

”US Marshall” og gjestevokalist Per Hammer synes også helga gikk bra.

Hammer er en av dem som i utgangspunktet kom med ideen til denne helga.

– Vi jobber mot et felles mål som er å skape et uhøytidelig westernmiljø rundt countrymusikk. Vi ønsker å skape litt liv i bygda gjennom å få tilbake litt historikk. Mange nordmenn utvandret til Amerika der det som møtte deg var denne kulturen, sier Hammer.

Han sier at man på sikt nå prøver å få til en aktivitetsdag for barn og voksne på dagtid.