Jørn Cato Angell på Ocean Bar forteller at det ligger en del arbeid i å få gruppa til Skjervøy.

- Men vi syntes det var for ille at festivalen bare skulle ha et kveldsarrangement fredag. Mange har kommentert dette, så det er mye av grunnen til at vi tok initiativet til å få de hit, sier han.

Angell forteller at baren i utgangspunktet har litt begrensninger med tanke på plass, men dette har blitt løst med et stort festivaltelt rett utenfor baren.

- Det går rundt 100-150 stykker inne i selve teltet og omtrent det samme inne i baren. Totalt kan man tenke seg rundt 250-300 stykker på begge plassene, men jeg er litt bekymret for at vi kanskje må be noen snu i døra, sier han.

Musikk og grillmat

Et par dager før konserten starter, er arbeidet med å rigge opp allerede i gang.

- Vi har drevet på med forberedelsene ganske lenge, og har begynt å slå opp første del av teltet. Planen er også at vi skal fyre opp grillen, så vi kommer til å ha masse folk i sving der. Jeg tror dette blir veldig bra, sier Angell.

Spent

Angell forteller at besøket kommer som et resultat av kontakten han opprettet med bandet under konserten K.M. Myrland hadde for ei tid tilbake.

Hva Banana Airlines kommer til å by på blir en overraskelse også for han.

- Men det blir nok en god blanding av både nytt og gammelt materiale. Dette blir nytt og kommer til å kreve litt av en liten bar som oss, men vi gleder oss alle sammen til lørdag og hvordan dette blir å fungere, sier han.