Det som for 17 år siden bare skulle være ei markering av 150 års-minnet for fast bosetting i Signaldalen, har blitt et årlig kulturarrangement - andre helga i  august.

Signaldalsdagan er et arrangement uten de store overraskelsene. Programmet har endra seg lite opp gjennom årene. Fokus har vært på bygdekultur, sosialt samvær og god mat.

Akkurat slik publikum vil ha det!

Signaldalsrevyen er klar

En sikker publikumsfavoritt hvert år er Signaldalsrevyen, som nok er uten konkurranse i Storfjord både når det gjelder levedyktighet og publikumsoppslutning.

Så populær har den blitt at de siste åra har det vært kjørt to forestillinger. Slik også i år.

Det er verdt å merke seg at det ikke blir solgt flere enn 105 billetter til hver forestilling av hensyn til brannsikkerhet, og det selges kun billetter i døra, en halv time før hver forestilling.

Etter den siste forestillinga er det dansefest. Musikken sørger de lokale trubadurene Dagfinn og Trond-Roger for.

Tradisjonen tro vil Signalnesbua være åpen. Bua er det eldste huset i bygda, og her er det museum og kafé med husmannskost på menyen. Mat blir det også å få kjøpt på bygdehuset Brunes, med grillmat på lørdag og middagsservering søndag.

Bruktmarked søndag

Søndagens høydare for mange er nok bruktmarkedet.

For de som har særlig interesse for retro, lover de ansvarlige for markedet mange godbiter.

Arrangementet avsluttes søndag. Hvis alt klaffer, blir det bygdas egen ungdom som får ansvaret for siste post på programmet, et program som for øvrig  pleier å samle fullt hus.