Michele Widerøe er opptatt av arkitektur. Hun har fått godetilbakemeldinger, fra Cuba og har fem år bak seg som en slags tromsøværing, ogfor noen dager siden to hun med se en utstilling hvor folk i Nord-Troms kan fåmange spennende opplevelser.

Små spor

Det er en vandreutstilling som ble vist fram på Senter forNordlige folk. Mange interesserte har møtt fram og de som ikke rakk å stikkeinnom på åpningsdagen trenger slett ikke fortvile. De som er opptatt av designog arkitektur kan vite at utstillingen ikke vandrer videre før i mars.

- Utstillingen er kalt Spor. Vi bringer små og store sportil alle som er interessert. Nore av årsaken til at vi setter opp envandreutstilling er at Norske Arkitekters landsforbund hadde 100-årsjubileum. Itiden som kommer blir det arrangementer på svært mange steder. Vi ønsker å visesmå og store perler, sier Widerøe.

Skaper debatt

Utstillingen har vært på reise og den har allerede skaptdebatt og interessen for å se utstillingen har vært stor. Det var mange som blebegeistret på arrangementet i Senter for nordlige folk.

- Vi snakker blant annet om å sette fokus på vårkulturhistorie. Utstillingen er multimedial og er støttet av mange norskearkitekter. For å skape blest om saken har jeg en rekke små postkort jeg kansende eller dele ut til de som kommer på utstillingen. Jeg kan også sende detil noen adressater på gammelmåten og det er ingen problemer med å sendebudskap og bilder digitalt. I tillegg har vi valgt å lage en egen bok, slik atvi kan nå alle som her interesse for saken, sier Widerøe.