Lørdag arrangerte Storfjord MCK, Country Weekend på Folkets hus - Otertun. Dette med stor suksess.

- Folk klagde ikke på at vi var fri for dopapir engang. Alle var strålende fornøyde, ler kasserer i styret, Lill Torbjørg Leirbakken.

Satte stemningen

Arrangementet startet lørdagsformiddag. Da var det aktiviteter for store og små, blant annet hesteskokasting, skyting med luftpistol, lassokasting og linedancekurs.

- Det var ordentlig god stemning. Vi har jobbet hardt for å få til det riktige miljøet, nesten hver dag i en måned, sier nestleder og "Sheriff", Tom Kristiansen.

Han forteller at de på forhånd hadde innredet en saloon, ordentlig gjennomført med gamle bilder, hestesaler og vognhjul.

- Til utestedet fikk vi lånt noen karjoler. Vi hadde også en galge med tau til å henge folk i, ler han.

Årlig fest

På kvelden var det duket for låvedans med lokale musikanter. Det ble servert bacon og bønner, og mannfolka spilte poker.

Cirka 200 stykker hygget seg til countrymusikken, deriblant et tyvetalls tilreisende i bobiler og med campingvogner.

- Det var virkelig en gedigen suksess. Nå har ballen begynt å rulle og alle vil at dette skal være årlig. Så da må vi vel arrangere da, avslutter han.

Saloonen var som laget for god stemning. - Vi jobbet nesten hver dag i en måned, sier Tom Kristiansen. Bakerst ser du lassokua, som ble flittig brukt. Foto: Lill Torbjørg Leirbakken