Telenor arrangerer en konkurranse hvor premien er 4G-dekning til 10 forskjellige jubileumsmaster. Konkurransen går ut på at deltakeren må ta et bilde av stedet dem ønsker 4G-dekning, og laste det opp på instagram. Mot slutten av konkurransen blir det trukket ut 25 kandidater fra hele landet. Deretter stemmer folket frem to vinnere per landsdel, som blir oppgradert til 4G.

Lyngen Rock & Reker har lastet opp sitt bilde for å bli med i trekningen.

- Vi håper vi kan få 4G til vårt festivalområde, fordi da er det enklere for gjester å laste opp bilder på sosiale medier, sier Frank Henriksen, som er ansvarlig for sosiale medier.

I dag kan festivalen kun tilby nettverk med edge-dekning.

Mange deltakere

Festivalen Lyngen Rock & Reker hadde i år omtrent 1100 deltakere. Det er dem fornøyde med. Det var flere artister på festivalen, blant annet CC Cowboys og Intrigue.

- Det var mange deltakere i år, så det er vi veldig fornøyde med, sier Henriksen.

Datoen for neste års festival blir ikke fastsatt før etter fellesferien.

# Hashtag

- Jeg tok et bilde av festivalområdet, hashtaget det med #jegvilha4g, og alt mulig rart, også lastet jeg det opp på instragram, sier Henriksen.

Henriksen forteller også at dem snart har 2000 brukere som liker facebook-siden til festivalen, så om alle stemmer på Rock & Reker sitt bilde, har dem kanskje en sjanse.

- Vi vinner i alle fall ikke om vi ikke forsøker, avslutter Henriksen.