Tips oss

Widerøe-fly tar av fra Gardermoen. Foto: Paul Kleiven / NTB scanpix

Widerøe-fly tar av fra Gardermoen. Foto: Paul Kleiven / NTB scanpix

Widerøe-salg trolig rett rundt hjørnet

Oslo (NTB): En av de store aktørene som har vist interesse for å kjøpe Widerøe fra det kriserammede SAS, har nå lagt inn et konkret bud på flyselskapet. Dermed kan startskuddet ha gått for budrunden.

SAS skal selge Widerøe som en del av redningsplanen og for å skaffe de pengene som trengs for å få planen i havn. Det har vært flere usikkerhetsmomenter rundt salget, men ifølge E24 skal disse nå være avklart.

Investor Per G. Braathen bekrefter overfor E24 at han har levert inn et «indikativt bud» på flyselskapet, men ønsker ikke å gi noen flere opplysninger om hva budet innebærer.

Bekreftelsen fra Braathen kan innebære at også flere andre interessenter nå kommer på banen. Fra før av har pilot og investor Ola Giæver meldt sin interesse på vegne av en investorgruppe, og flere medier har også spekulert i om internasjonale selskaper som det finsk-britiske Flybe og svenske Torghatten ASA kan være interesserte.

Salget av Widerøe og bakkeselskapet SAS Ground Handling vil etter beregninger innbringe rundt 2 milliarder svenske kroner av de totalt 3 milliardene som SAS trenger for å få redningsplanen til å gå i boks.

Salget av bakkeselskapet står foreløpig i stampe, men nå kan det altså endelig gå mot en løsning for Widerøe. (©NTB) (©NTB)

Mer å lese på Framtid i Nord:


Si din mening: Framtid i Nord ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Leses nå:
Siste nytt

To til sykehus etter brann i Florø

Florø (NTB): To menn er sendt til sykehus etter en brann i en leilighet i Florø i Sogn og Fjordane.

Mann alvorlig skadd i utforkjøring på Hadeland

Harestua (NTB): En 59 år gammel mann er alvorlig skadd etter å ha kjørt av veien ved Harestua i Oppland lørdag kveld.

Én kritisk og fem alvorlig skadd i Øygarden-ulykke

Rong/Oslo (NTB-Christofer Kjos Gabrielsen): Tilstanden er alvorlig for seks av ti personer som fredag var involvert i en frontkollisjon på riksvei 561 i Øygarden i Hordaland.

Mann anholdt etter kollisjon i Oslo

Oslo (NTB): Politiet har anholdt en mann i 20-årene mistenkt for å ha stukket av etter en ulykke ved Veitvet nordøst i Oslo lørdag ettermiddag.

Pushwagner-bilde stjålet i Arendal

Arendal (NTB): Et Pushwagner-bilde ble lørdag formiddag stjålet fra et galleri i Arendal sentrum. Galleriet utlover en dusør på 10.000 kroner til den som har opplysninger om kunsttyveriet.

Les eAvis

Les papiravisen i digitalt format

Les eAvis

En ekstra bensinstasjon i Troms

Ved utgangen av 2015 var det totalt 50 bensinstasjoner i Troms. Det er en økning på én stasjon sammenliknet med året før.

Tidenes skytterfest på Brenna

Tusen påmeldte til Norgescupen