Tips oss

Widerøe-fly tar av fra Gardermoen. Foto: Paul Kleiven / NTB scanpix

Widerøe-fly tar av fra Gardermoen. Foto: Paul Kleiven / NTB scanpix

Widerøe-salg trolig rett rundt hjørnet

Oslo (NTB): En av de store aktørene som har vist interesse for å kjøpe Widerøe fra det kriserammede SAS, har nå lagt inn et konkret bud på flyselskapet. Dermed kan startskuddet ha gått for budrunden.

SAS skal selge Widerøe som en del av redningsplanen og for å skaffe de pengene som trengs for å få planen i havn. Det har vært flere usikkerhetsmomenter rundt salget, men ifølge E24 skal disse nå være avklart.

Investor Per G. Braathen bekrefter overfor E24 at han har levert inn et «indikativt bud» på flyselskapet, men ønsker ikke å gi noen flere opplysninger om hva budet innebærer.

Bekreftelsen fra Braathen kan innebære at også flere andre interessenter nå kommer på banen. Fra før av har pilot og investor Ola Giæver meldt sin interesse på vegne av en investorgruppe, og flere medier har også spekulert i om internasjonale selskaper som det finsk-britiske Flybe og svenske Torghatten ASA kan være interesserte.

Salget av Widerøe og bakkeselskapet SAS Ground Handling vil etter beregninger innbringe rundt 2 milliarder svenske kroner av de totalt 3 milliardene som SAS trenger for å få redningsplanen til å gå i boks.

Salget av bakkeselskapet står foreløpig i stampe, men nå kan det altså endelig gå mot en løsning for Widerøe. (©NTB) (©NTB)

Mer å lese på Framtid i Nord:


Si din mening: Framtid i Nord ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk eller lovverk. Vi oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger, og forbeholder oss retten til å utestenge brukere som ikke overholder våre retningslinjer i kommentarfeltet.

Leses nå:
Siste nytt

Brann i rekkehus i Lyngdal

Lyngdal (NTB): Alle beboerne ble berget ut etter at det tok fyr i et rekkehus i Lyngdal.

Politiets nye pistolhylstre på plass

Oslo (NTB): Poliet har fått nye pistolhylstre som skal gjøre det umulig å avfyre tjenestevåpenet når det henger på kroppen.

Frp-politiker foreslår kameraovervåking i barnehager

Bergen (NTB): Stortingspolitiker Laila Reiertsen (Frp) foreslår kameraovervåking i barnehager for å forhindre overgrep.

Fant flere ribbeinsbrudd hos død baby på Romerike

Lillestrøm (NTB): Politiet mener at foreldreparet som er siktet for dødsvold i Romerike, påførte sin egen datter 19 ribbeinsbrudd.

Diesen positiv til norsk Syria-bidrag

Oslo (NTB): Norge må venne seg til oppdrag som det Forsvaret nå skal utføre i Syria, sier tidligere forsvarssjef Sverre Diesen.

Les eAvis

Les papiravisen i digitalt format

Les eAvis