Ulykken skjedde ved starten av 60-sonen på sørenden av Rotsund i Nordreisa. Ifølge FiN tipser skal både politi, brannbil, ambulanse og luftambulanse ha vært på stedet.

- Da jeg kom hit slo jeg nødblinken på og stoppet trafikken, sier Magne Waage.

Han var på vei fra Senja til Kvænangen og kom som nummer to til ulykkesstedet.

Til Framtid i Nord bekrefter operasjonsleder ved Troms politidistrikt, Morten Augensen at to biler er involvert i en frontkollisjon, at politiet er på stedet og at de jobber med å få oversikt over skadeomfanget.

Sendt med luftambulanse

Innsatsleder Morten Hammervold opplyser overfor Framtid i Nords journalister på stedet, Isabell Haug og Kjetil Skog, at to biler, en større og en mindre personbil som har frontkollidert.

- I den ene bilen var det to personer, og i den andre fire personer. Etter det vi kjenner til skal to av disse være mindreårige barn, sier Hammervold.

To personer ble sendt til UNN med luftambulanse, en person fra hver bil. Disse hadde indre skader. De andre involverte i ulykken skal etter det Hammervoll opplyser ha mindre skader.

Det skal ha vært tidvis svært glatt på E6 mellom Olderdalen og Storslett.

Moderate skader

- Det er en ung jente i tenårene og en dame i tredveårene er fraktet inn til UNN. Det er snakk om lettere skader på jenta og moderate skader på damen, sier kommunikasjonsrådgiver Per-Christian Johansen ved UNN til iTromsø søndag kveld.

Til avisa forteller også operasjonsleder Morten Augesen at alkotest ble tatt av begge sjåfører, hvorav alt viste seg å være i orden.