Frokostmøtet arrangeres én gang i måneden, og målet er å skape en nettverksarena i Nordreisa for å bygge en plattform for økt verdiskapning innen innovasjon og entreprenørskap gjennom god relasjonsbygging, kunnskap, læring og deling.

På årets første møte i januar, var det ordfører i Nordreisa kommune, Øyvind Evanger, som tok for seg kommunens næringsstrategi og svarte på spørsmål med tilknytning til temaet fra de fremmøtte.

Denne måneden er det reiselivssjef for Lyngenfjordregionen, Georg Sichelschmidt, som gjester lokalene på Storslett.

Fin møteplass

Sichelschmidt vil presentere Visit Lyngenfjord, et interkommunalt reisemålsselskap som jobber med å utvikle reiselivet i de tre kommuner rundt Lyngenfjorden.

- Det er en stor aktør innen reiselivsnæringen som jobber godt, får ting til og ønsker å knytte til seg flere samarbeidspartnere. Dette er en veldig fin måte å treffes på, og du spiser på en måte ikke opp så mye av arbeidstiden. Alle må ha en frokost om morgenen, og denne tiden kan man gjerne bruke her. Du får mat, du får faglig input og ikke minst får du vite hva som skjer i regionen - noe som er kjempeviktig, sier May-Britt Simonsen ved Halti Næringshage.

Viktig med samarbeid

Visit Lyngenfjord besøker Halti onsdag 17. februar og møtet er åpent for alle.

Halti Næringshage AS oppfordrer de som har lyst å få informasjon om hva reisemålsselskapet gjør og hva de kan tilby å stille opp.

- For bedriftene er dette også en måte å komme seg ut på - bli mer kjent og bli sett. Vi vet at reiselivet i Nordreisa er smått, men de har mye å tilby. Et samarbeid - det å se at man trenger hverandre for å bli mer synlig, er viktig og noe man vokser på, både store og små, sier Simonsen.