Denne uken har elvevollingen fått et nytt bekjentskap, nemlig en rev. Den sier ikke så mye som Ylvis-brødrene, men er desto mer sulten av seg.

- Den sto plutselig i garasjedøra en kveld. Jeg måtte gi den litt kjeks og siden har den kommet hver dag hit, sier Frank Dreyer.

Som en hund

Det er datteren Karoline Dreyer som har filmet revestrekene på plenen utenfor huset i Storfjord torsdag og som har dokumentert at faren har solid med dyretekke. Reven lystrer når Dreyer peker og instruerer.

- Den hopper opp og spiser av hånden og er ikke redd noe. Og så ligger den på plenen halve natten og venter på meg, akkurat som en hund. Men det gjør ingenting. Det er bare artig å tulle litt med reven, sier storfjordingen.

Stiv labb

Han har knapt har vært borti liknende tamme villdyr.

- Jeg husker det var to rever som spaserte i området her for mange år siden. Men de var ikke så tamme som denne. Denne er spesiell, sier Frank.

Dreyer er usikker på hvorfor reven er så tam.

- Den har visstnok hatt tilhold litt lenger inn i fjorden, men nå har den kommet hit. Den virker frisk og fin i pelsen, men framlabben ser ut til å være litt stiv. Så det kan være derfor, sier Dreyer.