Søndag ettermiddag gjorde innehaver av den nye frisørsalongen «Miss Sofi», Michelle Sofi Thomassen fra Manndalen, klart for storslått åpning mandag morgen. Frisøren sliter allikevel ikke med sommerfugler i magen.

– Det er kanskje litt mer tivoli, enn sommerfugler der inne, haha! Etter to måneder med oppussing, har jeg en god magefølelse.

”Klippfisken”

«Miss Sofi» har overtatt lokalene til den ærverdige sjømatleverandøren Dragøy i sentrum.

– Jeg er utrolig fornøyd med beliggenheten – det blir ikke mer sentralt enn dette. Vi spøkte med å døpe salongen «Klippfisken», etter at dette har vært en fiskebutikk i så mange år. Onkelen min syntes dette var en glimrende idé, og mente man bare kunne stryke ut deler av skiltet utenfor med tusj, hehe.

Hjelpsomme naboer

Lokalene på nedsiden av Stortorget har Kaia Bar & Restaurant som nærmeste nabo, noe Thomassen spøkefullt nevner at frisørsalongen kan utnytte til sin egen fordel.

– Kanskje vi skulle ordne med uteservering her? Det vil nok friste med en pils eller en kaffe, hvis vi setter opp noen benker på utsida, hehe.

Frisøren er raus med rosen til sine nye naboer.

– De har vært utrolig hjelpsomme! Funkis har vært veldig positive, og vi har både fått hente vann og bruke toalettet på Kaia. Jeg ser for meg et godt samarbeid.

– Det lille ekstra

Thomassen er klar på hvilken profil Miss Sofi skal ha.

– Vi vil være en plass hvor man kan komme for å slappe av, og ta seg tid til å ta vare på seg selv, sier hun og viser fram en flunkende ny massasjestol, samt en stjernehimmel av lys i taket ovenfor.

– Vi skal tilby det lille ekstra, og folk skal føle seg godt ivaretatt her.

Fire frisørstoler skal inn i lokalet, men innehaveren vil i starten være en av to frisører i arbeid i salongen.

– Jeg vil ha rutinene på plass, og tatt pulsen på behovet i første omgang. På lengre sikt tenker jeg å hente inn to frisører til, avslutter Thomassen.

STJERNEHIMMEL: Michelle Sofi Thomassen er opptatt av at kundene skal kunne slappe av og føle seg godt ivaretatt på sin nye frisørsalong «Miss Sofi». Foto: Tom Benjaminsen Foto: Tom Benjaminsen / iTromsø
MISS SOFI: Michelle Sofi Thomassen ser frem til å åpne sin egen frisørsalong i Dragøys gamle lokaler 1. august. - Da skal fisk og reker-skiltet være borte, sier hun og ler. Foto: Tom Benjaminsen
MISS SOFI: Innehaver Michelle Sofi Thomassen åpner en frisørsalong som skal tilby «det lille ekstra» mandag. Foto: Tom Benjaminsen