Mannen, i midten av 40-årene, ble i Nord-Troms tingrett tiltalt for flere forhold. Han skal, ifølge tiltalen ha tatt kvelertak på sin tidligere kone og i tillegg ha slått og bitt stesønnen sin i armen.

Hendelsen skal ha skjedd på en privat adresse i slutten av 2015. I kjølvannet av voldsepisoden ble rumeneren ilagt et besøksforbud, noe han i ettertid skal ha ved brutt to anledninger.

Mannen er i Nord-Troms tingrett funnet skyldig på samtlige punkter i tiltalen, og er nå dømt til å sone 21 dager i fengsel.

Tok kvelertak

En av de fornærmede i saken, den tiltaltes tidligere ektefelle, forklarte under rettsaken at mannen skal ha kommet hjem sent en kveld og blitt sint da han ikke fant et nettbrett.

Det skal videre ha oppstått en opphisset stemning og mannen skal ha tatt kvelertak på kvinnen. Da skal hennes sønn ha reagert med å forsvare moren og tatt tak i tiltalte for å få ham bort.

Mannen skal da ha bitt stesønnen i armen, slik at det ble tannmerker på huden. Ved samme anledning skal han også ha slått både stesønnen og ektefellen.

Må betale omkostninger

Mannen sa seg kun delvis skyldig i tiltalen og forklarte at han skal ha forsøkt å forsvare seg. Tiltalte er idømt å betale saksomkostninger på 3.000 kroner. En av de fornærmede i saken fremmet krav om oppreisning, men dette bortfalt dommen.