Daniel Haldens mål for det hele var å reise til Stjørdalen for å opptre for Bjarne Brøndbo.

- Jeg nådde målet mitt og er fornøyd med opptredenen og hvordan jeg fremsto. Jeg var jo selvsagt spent på hvordan det skulle ta seg ut på tv, sier Halden.

Den aller første

Lyngsværingen var den aller første som entret scenen under Norske Talenter 2017.

- Den aller første auditionen for Norske Talenter var i Stjørdalen, og jeg var den aller første som gikk på scenen. Jeg ble tatt veldig godt imot av Solveig Kloppen backstage, og det å runde hjørnet og gå ut rett mot Bjarne Brøndbo og de andre var helt fantastisk, sier Halden.

Var du nervøs?

- Jeg er veldig scenevant, så jeg var ikke nervøs overhode. Det eneste jeg tenkte på var at jeg ville starte opptredenen så fort som mulig, fordi jeg gledet meg sånn.

Enorm respons

Etter fredagens episode av Norske Talenter gikk telefonen til Halden varm.

- Responsen har vært enorm og jeg trodde telefonen min skulle eksplodere. Venner, familie, kjente og ukjente fra sør og nord har kontaktet meg for å gi med gode tilbakemeldinger og skryt.

Hvordan var det å opptre for ditt store idol?

- Jeg har møtt Bjarne 32 ganger, men dette er første gang jeg opptrer live for han. Grunnen til at jeg gjennomførte dette var for å vise Bjarne min hyllest, og det har jeg oppnådd. Jeg er veldig fornøyd, avslutter Halden.