Sjarmtrollan - Hulløy 2–2

Les saken på iTromsø her.

På stillingen 2–1 med kun ett minutt igjen å spille, så det ut til at Sjarmtrollan skulle få med seg alle tre poengene fra kampen i Breivikahallen. Slik gikk det ikke.

Etter et godt innøvd trekk, fikk Hulløy pirket ballen inn til 2–2.

– Sånn kan skje. Det er selvsagt surt. Vi er 55 sekunder fra å vinne, men det er ikke sensasjonelt. Akkurat det overtallstrekket de kjører når de scorer, er bra. Det er på små marginer, men de lykkes med det der og da. Vi skal vinne denne kampen, sier Sjarmtrollan-keeper Jørgen Vik til iTromsø.

Milos Vucenovic, som scoret ett og hadde én målgivende, var svært skuffet etter kampslutt.

– Nok en gang roter vi bort poeng. Det er sjanser begge veier, men det er vi som kjører kampen mest. At vi klarer å miste det på slutten nok en gang, det er så ukonsentrert, jeg vet ikke helt hva jeg skal si, forteller en oppgitt Vucenovic.

Kjempesjanse før utligning

Sekunder før Hulløy utlignet til 2–2, hadde Magnus Børsheim Kalstad en sjanse alene mot landslagskeeper Kenneth Rakvaag. Vucenovic vil ikke legge skyld på unggutten for at det ikke ble 3–1 da.

– Sånn som skjer. Han er en ung gutt som prøver så godt han kan. Neste gang så sitter den. Men det er sånt som skjer i kampen. Jeg bommer også. Alle andre bommer jo, sier Vucenovic om sjansene som ble brent.

Han er likevel klar på at det ikke bare er sjansesløsing som er årsaken til at det ikke ble flere mål i lørdagens kamp.

– Det er litt av alt. Det er to fantastiske keepere. De to beste i Norge som står i målene. Så er det jo litt konsentrasjon. Det er vanskelig å score på dem, forteller angriperen.

Hulløy best i gang

Hulløy gikk opp i 1–0 allerede etter fire minutter ved William Edvardsen. Kun to minutter senere hamret Vucenovic inn utligningen for vertene. Det var flere store sjanser til begge lag, men stillingen holdt seg til godt ut i andreomgang.

Et godt veggspill mellom Martin Berg Johnsen og Vuceonovic, gjorde at førstnevnte kom seg fri fra forsvarsspillerne og kunne sette ballen i nettet til 2–1 til hjemmelaget halvveis ut i andreomgangen.

Så utlignet som nevnt Hulløy rett før slutt og sørget for at resultatet ble 2–2.