Temaet er Troms-fotballens rikholdige historie. Målgruppen er spillere, trenere, ledere, dommere og andre som har et forhold til den lokale fotballen.

-Vi har lenge snakket om å få til slike «mimrekvelder», og endelig er vi i gang. Målsettingen er å gjennomføre 3-4 slike kvelder i løpet av året, forteller daglig leder Jo Are Vik i Troms Fotballkrets.

En gruppe bestående av Jonny Hansen, Sverre Lennart Isaksen, Sigmund Wibe-Karlsen, Arild Braathen og Jo Are Vik forbereder denne første fotballkvelden.

Programmet

Kveldens speaker 17. oktober er Sverre Lennart Isaksen.

Jonny Hansen tar for seg Troms-fotballens historie. Han vil første gang ha spesielt fokus på perioden fra etableringen av TITO-serien i 1967.

Kveldens hedersgjest er Per Ravn Omdal. Sigmund Wibe-Karlsen har fått ansvaret for «Den gode fotballhistorien» I tillegg blir det bidrag fra deltakerne, mimring og fotballprat.

- Vi vil også diskutere med deltakerne hvordan vi skal organisere disse fotballkveldene videre framover. Vi oppfordrer folk til å ta med seg gode fotballhistorier, bøker, program, avisutklipp, gamle drakter og annet utstyr, sier Jo Are Vik.