Innehaveren av nettbutikken Burfjord Sport, som i fjor lanserte sitt eget skimerke og en unik skibinding som kombinerer både telemark og Randonee, har all mulig grunn til å smile om dagen.

– Interessen har tatt av med forespørsler fra butikker rundt om i hele Europa og USA, forteller han til Framtid i Nord.

For å håndtere den økte interessen fra utlandet, måtte Hollevik rett og slett ha inn både ressurser og kapital i selskapet.

– Og før jeg egentlig rakk å gjøre noe, fikk jeg henvendelse fra to som ønsket å gå inn på eiersiden, fortsetter han.

Store forventinger

Holevik opplyser at de nye deleierne, henholdsvis fra Finland og Italia er ressurspersoner som både deler hans ideer om produktutvikling, og som har god erfaring på å bygge opp bedrifter i sine hjemland.

– Utvidelsen vil også medføre at klarer å nå ut til et større marked, fortsetter han.

Og ifølge Hollevik har interessen og forespørselen vært formidabel, på tross av at utviklinga av den nye hjemmesiden er noe forsinket.

Endrer navn

I tillegg vil navnet Burfjord Sport nå bli historie, selv om Hollevik gjerne skulle beholdt dette, og er tydelig på at selskapet har sin tilhørighet i Kvænangen.

–Det er rett og slett fordi det ble for vanskelig utenfor Norge å finne oss på nettet, forklarer han.

Det nye navnet, Moonlight Mountan Gear gjenspeiler også navnet på produktene bedre enn Burfjord Sport, men fortsatt er både ski og bindinger merket med «Made in Burdjord»

– Og det er svært viktig for meg, legger han til.

Også foran årets skisesong, har Hollevik vært i Italia for å teste ut nye produkter, nyheter som vil ganske snart vil bli lansert.

Bjarte Hollevik har endret navn på selskapet til Moonlaight Mountain Gear. Foto: Jan Arild Hansen