Treffet arrangeres på Høeghvollen ved Kronebutikken i Sørkjosen.

- Det er påmeldte deltakere fra Tromsø, Målselvområdet, Alta og Nord-Troms, sier Kåre Gunnar Hanssen er leder i NordTroms MotorHistoriske.

Reisatreffet er fylt med aktiviteter for motorinteresserte og andre som er nysgjerrige. De fleste deltakerne på Reisatreffet kommer fredag, men det er også noen som kommer lørdagsmorgen.

- Lørdagsformiddag kjører vi til Storslett og utstiller bilene foran kommunehuset, så da kan alle som vil komme og se på bilene. Vi ønsker at så mange som mulig kan se bilene våre, derfor har vi plassert Reisatreffet til samme dato som sankthansturneringa, sier Hanssen.

LES MER: Nytt treff for gamle veteraner

Mye moro

Lørdag arrangerer veteranbilklubben aktiviteter som passer både for voksne og yngre interesserte.

- Etter vi har vært på Storslett kjører vi tilbake til Kronebutikken. Da arrangerer vi quiz-løype med allmenne spørsmål for alle som ønsker å delta. Vi skal selvfølgelig utstille bilene våre der også, men da med fakta-plakater bak hver bil, sier Hanssen. I tillegg skal det være foredrag ved Kronebutikken.

Tidligere arrangerte veteranbilklubben «Bilto-treffet», men de bestemte seg for å flytte det til Storslett slik at de kunne nå ut til flere mennesker.

- Bilto-treffet var bare åpent for medlemmene i klubben og en veteranbilklubb i Midt-Troms. Derfor fant vi ut at vi skulle flytte det til Storslett, så flest mulig kan se på de fine bilene våre, sier Hanssen.

- Vi håper at mange ønsker å besøke oss og se på bilene våre, avslutter Hanssen.

Veteranbiler er biler og lastebiler eldre enn tretti år. Reisatreffet er åpent for alle eldre kjøretøy.

Lørdagsformiddag kan du se veteranbiler utenfor kommunehuset på Storslett. Foto: Privat