Tidligere har Olav A. Nilssen stått fram i avisa og fortalt om sjøhuset hans som på mystisk vis har  blitt borte. I kjølvannet av dette har han mottatt et brev uten avsender.

Les saken: - Hvor er sjøhuset mitt?

Anonymt brev

Den 15. Juli mottok Nilssen følgende: ”Den 23.6 2014 satte dem fyr på naustet. Hvem tror du at de var”.

Selv synes 93-åringen det anonyme brevet er svært mystisk. Den 14.juli er brevet poststemplet og linjene er håndskrevet med penn. Et av hjørnene på papiret er klippet bort.

- Jeg skjønte med en gang at brevet måtte ha noe med sjøhuset å gjøre. Jeg synes denne saken blir mer og mer mystisk, forteller Nilssen.

Han undersøker nå saken nærmere for å komme til bunns i hva som har skjedd med huset.

Brente takplater

Nilssen har vært i kontakt med person som kan ha sett noe. Personen gikk tur i området i fjor sommer. Personen la da merke til at takplatene til sjøhuset så ut som de hadde vært utsatt for brann.

- Jeg var på tur i området og så de brente takplatene. Jeg tenkte at Olav selv hadde satt fyr på sjøhuset, så jeg tenkte ikke noe mer over det - før jeg leste om saken i avisa, kan personen bekrefte overfor Framtid i Nord.

- Veldig merkelig

Bjørn Inge Mo, ordfører i Kåfjord kommune, håper at Olav A. Nilssen finner ut hva som har skjedd.

- Jeg synes dette høres veldig merkelig ut. Jeg synes dette høres veldig merkelig ut. Jeg håper man kan finne ut av det. Det må jo være noen som har sett hva som har skjedd, sier Mo.

Kan anmelde

Øystein Nilsen, regionlensmann i Nord- Troms, sier at politiet ikke kjenner til saken.

- Vi kjenner ikke til saken, men om han velger å anmelde forholdet må vi se på opplysningene som foreligger, sier Nilssen.

Han legger også til at det kan være snakk om en forsikringssak.