Primært er det dommer Isaksen som kommer tilbake. Spiller Isaksen har ambisjoner om å kjempe om plass på A-laget i 4. divisjon.

- Jeg forholder meg til at jeg fram til årsskiftet har kontrakt med Ramfjord i 6. divisjon. Mye tyder på at det blir klubbskifte. Jeg ønsker som dommer å representere hjemplassen både nasjonalt og internasjonalt, sier Isaksen.

Han har utviklet seg til å bli en av norsk fotball mest anerkjente assistentdommere. Han kan fra sist sesong se tilbake på flere spennende oppdrag i utlandet, og fikk nylig fornyet statusen som FIFA assistentdommer.

Dømming viktigst

- Jeg vil også i fortsettelsen prioritere dømmingen. Ved kollisjoner må egen spilling vike plassen. Jeg ønsker i Burfjord også å bidra til rekruttering og veiledning av dommere. Vi har i kretsen behov for flere dommere, ikke minst i Nord-Troms.

Geir-Oskar spilte sine første fotballkamper for Badderen IL og etter hvert Burfjord IL.

Familien flyttet i 1999 til Ramfjord, hvor han senere har bodd.

Karrieren som dommer startet i Ramfjord. Han dømte en periode for Skjervøy før han var tilbake i Ramfjord igjen.

Innholdsrik

Isaksen karakteriserer 2016-sesongen som innholdsrik. Fire kamper på linja under U-19 EM for gutter i Tyskland er høydepunktet. Han har også vært assistentdommer i flere andre internasjonale kamper.

Han forbereder seg for sin fjerde sesong i Eliteserien og tredje som FIFA-assistent.

- Jeg har forhåpninger om å bli en del av dommertrio i A-landskamper. Ola Hobber Nilsen, som er min faste hoveddommer, har prestert godt over tid internasjonalt.

Isaksen gleder seg til å trene med Burfjord.

- Tida får vise om trenerne mener jeg er god nok til å spille på A-laget i 4. divisjon. Jeg synes det er morsommere å trene sammen med et lag enn å drive med egentrening. Jeg utvikler fotballforståelsen, som jeg mener at jeg har, når jeg selv spiller, sier Geir-Oskar Isaksen.