-Det har vært morsomt å se tilbake på det mest aktive året vi noen gang har hatt, med nesten 100 konserter i løpet vinter, sommer og høst, det har vært der heftigste året vi noen gang har hatt. Året har vært så fylt med konserter og høydepunkter at der vanskelig å trekke frem noe spesifikt, sier Halvard Rundberg i Violet Road om hvordan de selv synes 2016 har gått.

-Det er ikke alle som har egen produksjon med på veien, så det er ganske unikt, i hvert fall her i nord. Så vi er glade for at vi kan være med å brødfø flere enn oss selv når vi drar på turne, sier Halvard og fortsetter med å si at de er kjempestolte over å klare å ha en egen trailer og produksjon med på veien.

Inspirert

En av konsertene Halvard nevner var når de spilte de strømløst på Rockefeller, et konsept likt MTV Unplugged, hvor artister som i all hovedsak spiller elektrisk, får prøve seg på å spille akustisk.

-Når vi spilte strømløst på rockefeller ble vi inspirert til å gjøre ting litt annerledes og ta frem eldre låter vi ikke hadde spilt på en stund. Det tok vi oss med videre på turneen, ikke bare låtene vi ikke hadde spilt på en stund, men også måten vi spiller de på.

Færre konserter, mer musikk

-Vi er i gang med å lage ny musikk, som vi skal bruke god tid på. Hvor vi tidligere har hatt to uker i studio, skal vi i år ta oss god tid på å skrive musikk, det blir færre konserter i Norge og spre de mer utover året, sier Halvard om planene de har får året, og forteller at de skal fortsette å jobbe mot utlandet.

-Vi skal jobbe videre i Danmark, Sverige og Tyskland, vi har allerede klart å få en god del musikk på radio i Danmark, så det er vi kjempefornøyde med. Så det blir noen konserter der i løpet av året.

Takknemlig

-Vi er ekstremt fornøyd med responsen vi har hatt fra publikum i år, og takknemlig for den dedikerte fansen vi har. Vi gleder oss til å møte folk igjen på konserter, så folk må bare glede seg til vi kommer ut på veien igjen, avslutter Halvard.

Halvard Rundberg er kjempefornøyd og stolt over året som gikk