5. divisjon: Furuflaten-Indre Kåfjord/Manndalen 1-3.

Trond Johnny Jakobsen og Haban Angesom Hogos scoret, og sikret gjestene tre uvanlig viktige poeng.

Sjansene for å overleve i 5. divisjon økte vesentlig. Nå ligger de bare et poeng bak Furuflaten i den tette bunnstriden.

FIL må skuffet erkjenne at de ble uten poeng i begge oppgjørene mot nykommeren fra andre siden av Lyngenfjorden.

Her finner du tabellen!

To mål rett før pause

Jonas Samuelsen brukte farta og skjøt i nettet fra 17 meter. Da var det spilt 43 minutter.

Trond Johnny Jakobsen utlignet to minutter på overtid etter at keeperen slo returen ut i farlig sone.

Omgangen sett under ett produserte Furuflaten flest målsjanser.

Kontret inn ledermålet

Spillet bølget fram og tilbake i ande omgang før Trond Johnny Jakobsen kontret inn 1-2 i 65. minutt.

Jonas Samuelsen skjøt to minutter senere i stolpen.

Haban Angesom Hogos avgjorde matchen i nest siste minutt fra kort hold.

For IKIL/MUIL betyr triumfen mye etter en tung og poengløs periode. Furuflaten ligger midt på tabellen, men avstanden nedover er alt annet enn betryggende.