I løpet av festivaluka har 5700 mennesker besøkt Riddu-sletta i Manndalen. Det brede festivalprogrammet har inneholdt både musikk, teater, seminar, litteratur, film og kunst. Og til sammen har det blitt 86 arrangement fra onsdag til søndag. Det totale arrangementbesøket er 24533, noe som viser at flere av ukens arrangementer har falt i smak.

Egen atmosfære

-Riddus publikum er helt fantastisk, det var vært en gjennomgående fin stemning under hele festivalen, sier festivalsjef Karoline Trollvik.

Hun forteller at de som besøker festivalen kommer for å hygge seg og for å oppleve spennende kunst og kultur.

Det er ikke bare festivalgjengerne som har vært fornøyd med årets festival, politiet han også melde om en positiv opplevelse

- Både politiet og festivalledelsen er godt fornøyd. Folk har kost seg og hatt det gøy, og det er også en av grunnene til at vi arrangerer festival, sier Trollvik.

En fornøyelse

En meget fornøyd festivalsjef sier at det har vært godt å se så mange unge mennesker på festivalen, og at konsertene har vært veldig godt besøkt i år.

– Det har vært utrolig fint å se at publikum har kost seg og virkelig satt pris på det programmet vi har laget. Været var også med oss, og alt i alt har stemningen vært magisk, avslutter Trollvik.