Om det vil bli noen organisatoriske endringer i selskapet kan ikke Akva-Ren si noe om, eller legge noen føringer for, sier styreleder Arvid Beldo. Men forteller at styret og gründerne ønsker å opprettholde kontorene og produksjonslokalene på Furuflaten og i Djupvik som tidligere. Og ser heller ikke at det er noe behov for omlokalisering på dette tidspunktet.

Tettere samarbeid

-Vi ønsket å få en bedre integrering av selskapene, målet er å samle ressursene våre og jobbe mot de felles interessene vi har i en styrket posisjon. Vi vil fortsette med å kjøre videre og utvikle oss, sier Beldo om planene videre for driften. Og nevner videre at de i framtiden også ønsker mer aktivitet ved anlegget i Jøvik i Ullsfjord.

Hordafor skriver i en pressemelding at Akva-Ren vil etter oppkjøpet bli videreført som selskap med egen administrasjon. Og fortsetter med at grunnen til oppkjøpet er at gründerne av Akva-Ren ville trappe ned og selge til Hordafor for å sikre best mulig utvikling fremover.

Styrket posisjon

-Oppkjøpet styrker vår posisjon i nord. Hordafor har gjennom tidligere år hatt et velfungerende samarbeid med Akva-Ren, og det har over tid vært diskutert et tettere strategisk samarbeid mellom de to selskapene, sier Siv Østervold, konsernsjef Hordafor videre i pressemeldingen

Beldo sier at styret til Akva-Ren er fornøyd med resultatet de har kommet fram til og ønsker de nye eierne lykke til.