Under stevne 20. og 21. august vant ekvipasjen én førsteplass, én andreplass og én tredjeplass i dressurklassene. I tillegg til gode plasseringer, fikk Sofie en totalsum på 257,72 prosent i Ymber-dressurcup, og vant dermed en knepen seier i cupen foran Ågot Helen Johansen og Mac II fra Alta rideklubb.

Seieren i cupen kom overraskende på Sofie. Ågot Helen Johansen ledet med god margin etter 1. og 2. avdeling av Ymber-dressurcup, og Sofie lå på en tredjeplass før helgas konkurranse, hele 6 prosent bak lederen.

- Seieren i cupen kom veldig uforventet. Vi hadde ikke gjort det så godt i 1. og 2. avdeling under Reisadressuren.  Ågot (Johansen) hadde over 6 prosent ledelse på oss, og Elisabeth (Nyvoll Kjellevoll) lå på en andreplass foran oss. Så det var veldig artig å vinne, forteller Sofie.

Tok gullet

Nordreisajenta red også til sammenlagtseier i klubbmesterskapet for Ryttersportsklubben NOR, og kunne dermed smykke seg med gullmedaljen, og overtok tittelen «klubbmester i dressur» etter hennes storesøster, Cecilie Vangen som ble klubbmester i 2015.

Sofie var meget fornøyd med hesten Le Peti´ Couture som hun hadde til låns.

- Hesten var skikkelig fin i helga, ståler Sofie etter hun har fått vite at prosenten i LC-klassen ble nesten 70 prosent.

Elisabeth Nyvoll Kjellevoll fikk både sølv- og bronsemedalje i klubbmesterskapet med ponniene Victoria og Markaprinsen. Under lørdagens konkurranse fikk Elisabeth og Markaprinsen tredjeplass i LB åpen klasse, og søndag red Elisabeth og Victoria til seier i LC ponni.

Accountor-dressurcup ble vunnet at Thea Beate Pedersen og Willows Dior fra Tromsø Ryttersportsklubb. Stevnet ble arrangert av Ryttersportsklubben NOR.