Trollrevyen ble tatt imot med åpne armer og stormende jubel etter tre års pause.

Revysjef Hege Storsteinnes er strålende fornøyd både med prestasjonene på scenen på Tindevangen og mottakelsen fra et sultefôret publikum.

- Hele revygjengen synes det er kjempeartig å være tilbake. Jeg synes premieren fungerte veldig bra, uttalte Storsteinnes fredag kveld.

- Vi spilte lørdag for fullt hus og med stormendre jubel i salen. Vi har to kvelder på rad flirt mye sammen, var hennes oppsummering lørdag.

Drivkraften

For Hege Storsteinnes er drivkraften for å bruke mye tid og krefter på hobbyen, er at revy er morsomt.

Et begeistret publikum var med fra debutanten Simon Skjemstad Larsen entret scenen i sin første av flere nummer som ordfører Dan-Håvard Johnsen.

LES OGSÅ: Stormende jubel

”Jegertvillingene” Rita Ribe og Synnøve Simonsen var populære gjester. Kombinasjonen av bannskap, tobakk og skyting traff blink.

Også Roger Bræck og Merethe Forfag i ”Arctic Race” høstet fortjent applaus.

Deretter gikk det slag i slag med blant andre Aurora Spirit, kommunereformen rundt Lyngenfjorden og Ola Giæver jr i ”FlyRiking”.

Delte ut roser

Et av forestillingens absolutte høydepunkt var andakten til Kjetil Johansen som sokneprest. Han serverte poengene i rask rekkefølge.

LES OGSÅ: Se bilder fra Reisarevyen her

Ordfører Johnsen inntok scenen helt mot slutten for å takke for underholdningen og dele ut roser til aktørene på og bak scenen.

- Revyen var snill mot meg, mener Dan-Håvard Johnsen.