Det var ikke en sky å se, mens sola strålte for fullt på himmelen. Lørdag formiddag ble det arrangert Påskelandsbyens barneskirenn i Storslett sentrum.

Arrangementet er en del av "Barnas landsbylørdag" og i tillegg til skirenn skal det var Åpningsshow, Åpen lørdag på Halti og senere vil det vises flere morsomme barnefilmer på Nordreisa kino.

Framtid i Nord journalist kunne melde om god stemning og masse folk i røring.

Mange deltakere

Hele 43 barn deltok på skirennet, som hadde både start og målgang ved kommunehuset på Storslett. Løypa gikk mot kirka og tilbake igjen.

Stjernekoret hadde fått i oppdrag å stå for allsang før start. Da skiløperne kom i mål ble det delt ut saft og boller og alle som deltok fikk selvfølgelig premie.

Røde Kors stod for vaffellsteikingog servering kaffe til publikum.

Mye på programmet

Under Påskelandsbyen 2017, fra torsdag 6. april til 2. påskedag 17. april, er det hver dag noe på programmet. Noen av arrangementene under Påskelandsbyen i Nordreisa har blitt holdt hver påske i flere år, mens andre arrangeres for første gang. Der i blant Treskifestival i sentrum av Storslett, Påskepilken i Oksfjord, Pilterirennet i Rotsund og påskenattmesse i Nordreisa kirke.