Krokelvdalen var det klart beste laget da de tok imot serieleder Lyngen/Karnes lørdag formiddag.

Erlend Bratland sendte vertene i ledelsen etter en retur på frispark fra L/K-keeper Jørgen Vik, som han pirket i mål like før timen.

Etter å ha misbrukt en gigantisk mulighet tidligere i kampen feide Mats Tunstad all tvil til side da han fikk ballen servert på sølvfat og curlet ballen i lengste med sitt 44. mål for sesongen.

– Det var viktig å score og vinne. Jeg bommet på et par store sjanser og burde scoret mange flere mål i dag, men heldigvis vinner vi, og det er alt som teller. Deilig å vinne mot et så pass bra lag, sier Mats Tunstad til iTromsø.

Aleksander Lennings 37. mål for sesongen på overtid ga gjestene fornyet håp, men det var litt for lite, litt for sent, og dermed er Skarp tilbake i førersetet med tanke på å klare opprykket.

– Skylder meg en god vin

Vinner Skarp sin siste kamp mot TIL 3, er det Tromsø-laget Skarp som rykker opp på bekostning av Lyngen/Karnes.

– Vi spiller for vår egen del. Vi bryr oss ikke hvem som rykker opp. Det er det samme for oss. For vår del var det bare artig å vinne mot en så god motstander, sier Tunstad, som ladet opp til kampen med å være i vielsen til Christer Johnsgård, som giftet seg.

– Det var en flott oppladning med litt kjærlighet før kamp. Nå blir det fest, gliser Tunstad, i det han stresser av gårde for å skifte til bryllupsfesten.

Krokelvdalen-trener Viggo Hansen, forventer seg nå en god flaske vin fra Skarp-trener Vidar Haldorsen.

– Utrolig artig å slå serielederen. De lå og luktet på opprykk, nå blir det tøft for dem. Jeg regner med (Vidar) Haldorsen stiller med ei god flaske nå, smiler Hansen.

Skarp vant på "walkover"

Skarp vant 3–0 mot Senja 2 på «walkover», da Senja-reservene måtte gi seg til pause på grunn av for mange skader.

– De måtte trekke seg i pausen og var veldig lei seg. Det har vært ei sinnssyk uke, så nå skal vi ha helt rått fokus inn mot siste serierunde mot TIL 3 som faktisk spilles på Bjerkaker-banen førstkommende lørdag klokken 15, sier Haldorsen.

Han lover Hansen mer enn bare god vin.

– Viggo skal få både konjakk og alt som har med det å gjøre, smiler Skarp-treneren.