I et fantastisk høstvær, kapret Skjervøy tre meget viktig poeng, ved å slå Harstad 3-0.

Skjervøy stilte for anledningen med Bjørn Helge Pedersen som lagleder, ettersom Svenn Johansen for er i Oslo for i sin bror, Kim Fredrik Torneus, sitt bryllup.

Perfekt bryllupsgave

Og vertene ga sin tidligere lagkaptein, Kim Fredrik, en perfekt btyllupsgave.

Det hele startet med scoring av Alexander Mikkelsen etter 25 minutter. Skjervøy leverte flott spill, og Mikkelsen kunne vakkert flikke ballen forbi Harstads keeper.

– Herlig å se

Andre omgang var også styrt i stor grad av Skjervøy, men de to siste målene kom først mot slutten av kampen.

Kampens profil og store spiller, Erlend Pedersen, banket inn 2-0 med et drømmetreff fra 25 meter.

SORG: SIK spilte med sørgebånd for å hedre Halvar Johan Solheim, forretningsmannen og mangeårig sponsor og bidragsyter til klubben, som gikk bort torsdag denne uka. Det ble også holdt ett minutts stillhet for ildsjelen. Foto: Kjetil M. Skog

– Det var rett og slett herlig å se, sa pappa og lagleder Bjørn Helge Pedersen.

Tre minutter på overtid satte Steve Thomassen sluttstrek ved dytte inn 3-0. Thomassen var akkurat kommet på banen, og dette var hans første - og eneste berøring nær sagt - med ballen i løpet av den korte tiden han fikk banen.

– Fortjent seier

Lagleder Pedersen mente seieren var fortjent.

– Vi var det klart beste laget, og vant fortjent. Jeg skulle selvsagt gjerne sett at scoringene kom tidligere, men alti alt en god kamp fra vår side.

Kampen ble innledet med ett minutts stillhet til heder for ildsjel og mangeårig bidragsyter Halvar Johan Solheim, som døde brått denne uka. Skjervøy spilte også kampen med sørgebind.