Skjervøygutt og håndballspiller for Bodø, Stig Tore Moen Nilsen (21) - brakk hånda i juni i år.

Onsdag gjorde han comeback på banen i NM-cupen mot Runar. Kampen endte 21-17 til Bodø og tok laget hans videre til finalen i slutten av desember i Nadderud Arena.

Tent på kampen

Moen Nilsen scorte ti mål.

- Hehe, det gikk greit. Jeg var skikkelig tent på kampen - og ville bare komme inn og gjøre jobben på banen. Jeg visste jeg måtte stå frem for å vinne den, forteller han.

I begynnelsen av oktober fortalte han til Framtid i Nord at han ennå ikke hadde fått rørt i en håndball og at det var usikkert når han var klar for å begynne å spille igjen.

- Hvordan har du klart å komme tilbake så fort?

- Jeg har bare stått på og trent masse. Jeg begynte med å kaste rolig og har trent opp handa med å klemme på ball. Også har jeg trent fysikk og kondisjon som vanlig.

- Ikke hundre prosent

Moen Nilsen klager ikke på formen.

- Handa er ikke helt hundre prosent ennå. Bruddet er grodd men det er litt uvant å bruke den igjen. Formen ellers er det ingenting galt med, sier han.

Håndballspilleren ser fram til finalen i NM-cupen mot FyllingenBergen.

- Jeg har et inntrykk av at vi er et bedre lag enn dem.

21-åringen ble i desember i fjor tatt ut til A-landslaget i håndball. Sjansene for å rekke EM i januar er han imidlertidig ikke riktig så optimistisk på.

- Jeg må jo bli tatt med først. Uansett gidder jeg ikke tenke så mye på det. Skjer det så skjer det - selv om det selvsagt er et mål jeg har, sier han.