Atten ansatte fra Cinderella Eco Solutiom reiser fredag til Drammen. Også medarbeidere i Oslo, Bergen og Molde skal følge Forfang, slik at troppen blir på 35 personer.

Daglig leder Frode Hansen og de ansatte ved fabrikken som lager forbrenningstoaletter gleder seg til to spennende dager i gigantbakken i Vikersund, Kanskje får de oppleve ny verdensrekord eller hopp over 250 meter.

- Johann høyt oppe på resultatlista vil sette en ekstra spiss på oppholdet, sier Hansen.

Nye markeder

Tidligere Ecotech og nåværende Cinderella har i 4-5 sesonger vært stolt sponsor for Johann A. Forfang, som har sterke familiære røtter både i Lyngen og Kåfjord.

- Ecotech var sponsor allerede da storebror Daniel Forfang hoppet. Vi signerte avtalen med Johann før han tok steget inn i verdenseliten. Nå har Cinderella en treårig avtale med Johann

Frode Hansen vil ikke gå i detaljer om hva avtalen utgjør i kroner og ører. Kontrakten er ikke resultatrettet.

Cinderella kan bruke Johann i markedsføringen utenfor hoppsesongen.

- Vi benytter Johann når vi jobber inn mot nye markeder på kontinentet. Hopp er en stor sport i flere land. Johann har personlige kvaliteter, som vi ønsker å assosiere Cinderella med.

VIP-området

Cinderella betaler i helga reise og opphold for sine ansatte. Bedriften har gjort det til vane med en utlandsreise i året.

- Hoppinteressen er stor på huset, og den er ikke blitt mindre når Johann Forfang kjemper i verdenseliten. Jeg er sikker på at det blir minnerike opplevelser å følge skiflyvningen ”live” fra tribuneplass.

- Hvordan er programmet i Vikersund?

- Vi skal se Verdenscuprennene lørdag og søndag. Vi får tilgang til VIP-området, og er lovd omvisning på arenaen av Bjørn Einar Romøren.

- Hvilken verdi har hoppturen for bedriften?

- Vi ser det som viktig å kunne samle ansatte på denne måten. Vi viser at vi setter pris på den innsatsen de gjør på jobb. De står hardt på gjennom hele året, forteller daglig leder Frode Hansen i Cinderella Eco Solution.

BELØNNING: Atten Cinderella-ansatte på Furuflaten drar på helgetur til Vikersund. Foto: Arne Teigen