Lyngsværingen André Fagerborg jobber til daglig med å holde TIL-spillerne friske og raske som fysioterapeut i TILs samarbeidsbedrift Klinikk24.

Men nå må den tidligere Lyngen/Karnes- og Skarp-spilleren selv belage seg på et opphold på sidelinjen fra oldboys-fotball.

35-åringen fikk nemlig en solid smell i kneet under oldboyskampen for L/K mot Ulfstind i Tønsvika i går kveld.

- Den ene motspilleren bommet på ballen og smalt meg rett i kneet i stedet for. Det var et hendig uhell. Jeg fikk bare en fot i kneet, sier André Fagerborg til iTromsø.

"Rush" fikset seier

Fagerborg kunne i smerten glede seg over at selveste Sigurd Rushfeldt banket inn to scoringer som bidro til 6-4-borteseier for rødtrøyene - som også hadde tidligere TIL-kaptein Roger Lange i midtforsvaret.

Selv innser Fagerborg at morgendagens kamp mot Storelva ryker, men han tror ikke kneskaden er av det alvorlige slaget.

- Det går seg til sikkert. Det var bare litt hovent. Jeg har ikke testet kneet, bare kastet på kompresjon forteller 35-åringen.

Han la opp som aktiv fotballspiller etter opprykket med Skarp i 2010, men har ikke opplevd en lignende skade som i går.

- Det er første gang jeg har vært kneskadet i karrieren, hvis man fortsatt kan kalle det for det, sier Fagerborg som spilte A-lagsfotballfor L/K så sent som i 2014.

- Gemyttelig stemning

Til daglig jobber altså André Fagerborg med å holde toppfotballspillere skadefri.

Han avviser "myten" om at oldboys-fotballen er et farlig sted for gamle fotballspillere, med tanke på skader.

- I de kampene jeg har spilt har det vært rolig gemyttelig stemning stort sett, forsikrer Fagerborg.

KAPTEIN OG TRENER: André Fagerborg har mange år bak seg i L/K-trøya og spilte sine siste kamper på A-laget i 2014, da dette bildet er tatt. Foto: Arne Teigen