I samarbeid med Lerøy Aurora og Ymber arrangerte friidrettsgruppa til NIL gateløp på Storslett 2.pinsedag. Hele 75 spreke deltakere stilte til start på de ulike løypene; 1,3 km, 3,4 km og 5 km. Start – og målområdet var ved Moan skole.

Yngste deltaker

Løpets yngste deltaker, Tilde Karlsen (3), deltok på 1,3 kilometer. Til tross for sin unge alder har Tilde allerede sprunget Reisajoggen flere ganger, og til Framtid i Nord sier hun at det var litt slitsomt å springe så langt.

Løp med barnevogn

For mange er kanskje pulsklokke og drikkeflaske vanlig utstyr å ha med når man løper, men Jim Bratland stilte til start med barnevognen og sønnen Kasper (3 år) som passasjer.

- I vinter sprang jeg halvmaraton under Mørketidsløpet i Tromsø med Kasper i vogna, så det er ikke første gang han er med, sier den spreke pappaen.

Til sommeren skal han springe en hel maraton.

- Godt fornøyd

Med så mange deltakere og stor aktivitet var lederen for friidrettsgruppa, Helene Hanssen, godt fornøyd med arrangementet.

- Vi vet jo at det er mange som liker å løpe og ønsker derfor  å skape aktivitet rundt løping. Vi er godt fornøyd med så mange påmeldte, sier Hanssen.

Til alle som deltok var det premier og medaljer.