Selveste Earl «The Pearl» Strickland er blant deltakerne. Han bor i New York og har vært verdensmester i biljard flere ganger. I tillegg er flere av Norges beste biljardspillere i Nordreisa, blant annet Vegard Kristiansen fra Trondheim. Han har vært norgesmester flere ganger.

- Earl The Pearl har vært verdensmester syv ganger og iUS OPEN-mester fem ganger, sier Arild Molainen Pedersen i Reisa biljardklubb.

- Han er en levende legende. Hver dag trener Earl The Pearl elleve til tolv timer, legger Molainen Pedersen til.

Elvebåttur og lassokasting

Uten hovedsponsoren til Reisa biljardklubb, 3net, hadde det ikke vært mulig å få Earl The Pearl Strickland til Nordreisa.

- 3net har sponset flyturen til Earl The Pearl og det setter vi utrolig stor pris på.

Biljardklubben har også laget et sosialt opplegg for Reisa 3NET invitational, for å lokke Earl The Pearl Strickland og andre til turneringen.

- Torsdagsettermiddag skal vi servere buljong og arrangere lassokasting. Saraelv villmarksenter har sponset elvebåttur på alle deltakerne med følge, så fredag skal vi dra på tur opp Reisaelva. Elvebåtturen og de sosiale aktivitetene var et trekkplaster for å få de dyktige biljardspillerne til å komme til oss, sier Molainen Pedersen.

- Det blir som en liten ferie for deltakerne.

Naturperle

Earl The Pearl jogger daglig og han er imponert over den vakre naturen i Nordreisa.

- Earl The Pearl har vært imponert over Norge og Nordreisa fra første stund. Han sier Nordreisa er en naturperle. Earl The Pearl mener at han kan jogge dobbelt så langt på grunn av den friske lufta vi har her i Nordreisa, sier Molainen Pedersen.

Finalen i turneringen er lørdag i Reisa biljardklubb sine lokaler på Storslett.