2. kvalifiserende runde: HIF/Stein-Skjervøy 2-5 (2-3)

Skjervøy er fortjent videre til første ordinær runde. Gjestene var der beste laget og skapte fleste målsjanser andre påskedag i Finnmarkshallen. 4.-divisjonslaget HIF/Stein fra Hammerfest ble et nummer for små.

- Vi rodde i land seieren etter en litt dårlig start, oppsummerer trener Eline Torneus.

- Vi hadde på forhånd fokus på å holde tempo på ballen, noe jeg synes vi klarte til tider.

Ønsker TIL

Hun er ikke overrasket over at HIF/Stein skapte trøbbel fram til 2-4 målet.

- Hvem ønsker du Skjervøy blir satt opp mot i første runde?

-Jeg synes det vil være litt kult å møte Tromsø, sier Eline Torneus.

Havnet under to ganger

HIF/Stein ledet to ganger i første omgang, men Skjervøy ledet fortjent ved pause.

SIK hadde ballen mest og var giftigst foran mål.

18. min. 1-0 Mathias Bjørgve. HIF/Stein tok ledelsen mot spillets gang etter corner med lavt skudd i lengste hjørne.

26. min. 1-1 Ørjan Skallebø. Håvard Svendsen tok kjapt hjørnespark. Skallebø avsluttey fra 5-metsstreken.

27. min. 2-1 Sverre Nicolaysen Teisrud. Vertene svarte umiddelbart på ei kontring og skudd fra kort hold.

34. min. 2-2 Svenn Johansen. Øyvind Garfjell slo corner fra høyre. Johansen headet fra 5-6 meter.

38. min 2-3 Steffen Dreyer. Praktscoring med plassert skudd fra 15-16 meter.

Trygget ledelsen

68. min. 2-4 Markus Løkke Granaas. Nykommeren fra Honningsvåg skjøt lavt og plassert fra 18-19 meter. SIK har så langt etter pause vært farligst.

80. min. Brage Fjellheim Wiik blir utvist etter sitt andre gule kort. Skjervøy-benken protesterer.

90. min. Dommeren gir beskjed om at han legger til åtte minutter.

90 + 6 min. 2-5 Nazif Ramic. Innbytteren skjøt i nærmeste hjørne fra kort hold.

90 + 8 min.  Slutt. Skjervøy er klar for første ordinære runde, som spilles 18.-19. april. Mest sannsynlig blir det hjemmekamp. Oppsettet blir kanskje presentert fredag.