Violet Road avslutter festivalsommeren i Tromsø førstkommende lørdag under Polaria Music Fest. Kåfjordbandet har i sommer vært på festivaler over hele landet. Nå er de klare for å avslutte der de startet.

– Det er helt perfekt å begynne og starte sommeren her i Tromsø. Etter å ha spilt utallige konserter i løpet av sommeren så er det nå vi er på topp. Det blir veldig gøy når man har det inne, og alt sitter som det skal, sier bassist Hogne Rundberg til avisa iTromsø.

15-timers hyllest

I år er første gang Polaria Music Fest arrangeres. I tillegg til Violet Road skal blant andre Manu Chao, Hoffmaestro & Chraa og Kråkesølv fylle Stortorget med musikk fra ettermiddag til sen kveld.

- Uansett om ikke favorittartisten skulle være på programmet i år, så oppfordrer jeg folk til å komme likevel, for å støtte opp om festivalen. Det blir en 15-timers hyllest til musikken, og vi må sørge for at det blir avholdt neste sommer også, sier vokalist Kjetil Holmstad-Solberg.

Delta i Framtid i Nords konkurranse: Vinn billetter til Polaria Music Fest.

For Violet Road har de fine enkeltøyeblikkene kommet som perler på en snor i sommer, men de er enige om at det er helhetsinntrykket som har vært det beste.

– Det blir altfor vanskelig, og også dårlig gjort å plukke ut ett eneste høydepunkt for sommeren. Vi har fått sett nye deler av landet, møtt ildsjeler som har bidratt med hjelp og mat, og møtt musikkforbilder vi aldri hadde trodd vi skulle få møte. Ikke minst publikummet og oppmøtet har vært helt fantastisk, hevder Holmstad-Solberg til iTromsø.

Les hele artikkelen til iTromsø her.