Lørdag håper arrangøren Pro Event AS på å fylle teltet med 800-900 konsertklare folk.

- Det er lenge siden det har vært stortelt og utekonsert i Reisa, så det er noe vi har lyst å benytte oss av, sier daglig leder i Pro Event AS, Jørn Cato Angell.

Han forteller at selskapet har Troms og Finnmark som hovedsatsing men at de også er å finne andre steder.

God mat og drikke

Helgas headliner er bandet "Too Far Gone", men et par lokale band skal også bistå på scenen i løpet av kvelden. Det ene innslaget er "Uro" fra Skjervøy. I tillegg vil "Martine B & The Classy Llamas" fra Nordreisa løfte stemingen blant publikum.

- Vi skal ha flere konserter rundt omkring. Sist var under Skjervøydagan, men det gikk da under Ocean Bar. Etter at vi har vært i Nordreisa nå skal vi opp til Hammerfest 17. september, sier Angell.

Han forteller at hovedidéen bak arrangementet, er å skape litt god stemning når høstmørket begynner å senke seg.

- Det blir musikk hele kvelden og god mat til alle. Vi har også skjenkebevilgning både utvendig og innvendig, og vi tror dette blir et kjempearrangement, sier han.

God support

Angell forteller at Nordreisa kommune har vært en god støttespiller i forkant.

- Det skal de ha all honnør for. Arrangementet er godt planlagt - det er lenge siden vi begynte med tanken, men vi har jobbet på spreng for å få på plass tingene. Vi har blant annet et stort apparat vi har leid inn. Både ASVO i Nordreisa og ASVO i Skjervøy er involvert, sier han.

Han utelukker ikke at det kan bli ytterligere arrangement i tiden som kommer.

- Men vi skal først se hvordan det går med disse to - både i Nordreisa og Hammerfest, og om det er noe vi kan bygge videre på, sier Angell.

Daglig leder i Pro Events, Jørn Cato Angell ser fram til en innholdsrik kveld i Nordreisa. Foto: PRIVAT