Årets Lyngen Rock og Reker festival opplevde stor suksess med ca hele 1400 solgte billetter, et rekordår for arrangementet. Det later til at årets festival har hatt fulltreff, til tross for været.

– Det er 100 prosent økning i forhold til fredagen i fjor. I fjor hadde vi ca 300 solgte billetter, og i år har vi 600. Så det er ny rekord, til tross for det flotte, fantastiske nordnorske været vi har hatt, forteller arrangørsjef Frank Henriksen.

Fredagens trekkplaster var Sondre Justad som kommer fra Henningsvær i Lofoten. Justad er en aktuell norsk artist og låtskriver som i 2015 kom ut med sitt debut album, Riv i Hjertet. Lofotværingen avsluttet fredagens konsert med singelen med samme navn som albumet.

Les også: Starter turneen sin i Lyngen

Donkeyboy avslutning

Lørdagens avsluttende show ble holdt av bandet fra Drammen, Donkeyboy. Drammen bandet har i løpet av sin karriere fått 3 spellemannspriser, og er et etablert band i Norge, med flere hit låter. Til tross for sludd og regn møtte ca hele 800 opp på lørdagen, for å få med seg siste dag av festivalen. Gruppen opplever en litt mindre hektisk sommer enn vanlig, men dette er ikke grunnet lite etterspørsel.

Ser du noen du kjenner? Se bildeserien fra da Donkeyboy avsluttet det hele

– Bra publikum

– Det er litt mindre konserter til sommeren enn til vanlig, fordi vi har blitt foreldre alle sammen nå, så derfor prøver vi og begrense det litt i sommer, forteller Cato Sundberg.

Været stoppet ikke publikummet i å komme i god stemning og synge med til kjente sanger.

– Det virket som folk koste seg og da koser vi oss også, folk danset og sang med og det er det vi ønsker. Bra publikum, jo lenger nord man kommer jo bedre publikum blir det på en måte, sier vokalist i Donkeyboy, Cato Sundberg.