MENINGER:

En sulteforet fylkeskommunal økonomi

Vi har ei regjering som ikke vil Troms og Finnmark vel - Gjennom år har regjeringa sulteforet fylkeskommunen.

F.v. Bjarne Rohde (SV), Anne Toril Eriksen Balto (Sp), Bjørn Inge Mo (Ap), Kristina Hansen (Ap) og Karin Eriksen (SV) utgjør fylkesrådet.   Foto: Troms og Finnmark Fylkeskommune

meninger

Fylkestinget har vedtatt ei budsjettjustering for Troms og Finnmark fylkeskommune som strammer opp budsjettpostene til de faktiske rammene som er tilgjengelig. Vi har ei regjering som ikke vil Troms og Finnmark vel - Gjennom år har regjeringa sulteforet fylkeskommunen. Det tvinger frem knallharde prioriteringer som skaper skuffelser ute i samfunnet. Pengene vi får fra staten står ikke overens med våre politiske ambisjoner. Fylkesrådet lover å jobbe på hver dag for å få ny rødgrønn regjering i 2021 som retter opp i galskapen.