Stein Vidar Loftås (48) kommer fra stillingen som avdelingsdirektør i Skatt nord når han nå overtar som kommunikasjonssjef i Sparebanken Nord-Norge. Loftås har også vært kommunaldirektør i Tromsø kommune og sier i en pressemelding at han ikke kunne si nei til denne jobben.

- Det er kanskje et litt slitt begrep, men dette er en utfordring jeg bare ikke kunne si nei til. Det trigger meg enormt å få jobbe med kommunikasjon i en så bunnsolid merkevare som SpareBank 1 Nord-Norge, sier Loftås, opprinnelig fra Bergen.

Det er foreløpig ikke bestemt når Loftås skal starte i jobben. Han tar over jobben etter Geir-Håvard Hanssen.Konserndirektør Petter Høiseth kaller Loftås "en sterk og god leder med kompetanse på strategisk kommunikasjon og merkevarebygging".

- I tillegg har han lang ledererfaring fra børsnotert virksomhet. Jeg er trygg på at Stein Vidar kommer til å videreføre og forsterke det gode kommunikasjonsarbeidet i Sparebanken Nord-Norge, og bidra til å tydeliggjøre vår rolle og posisjon i landsdelen, sier Høiseth.