Fredag formiddag fikk daglig leder Hilde Arild plakaten som bekrefter at Norsk Tipping-kommisjonæren har solgt en solid vinnerkupong til en eller annen heldig person. Selv visste hun ingenting.

- Vi hadde ikke fått noen melding om det. Vi visste ingenting, så jeg ble skikkelig overrasket. Men det er jo kjempeartig, da! sier Arild.

Ikke lokal?

Kupongen som ga 3.519.480 blanke kroner ble altså levert inn på Mix Witon på Skjervøy. Men Arild vet ikke hvem som har vunnet.

- Nei, det aner jeg ikke. Jeg vet bare at kupongen er innlevert hos oss. Så om det er noen lokale eller om det er noen på gjennomreise vet jeg ikke, sier Arild.

Ting kan tyde på at det ikke er en lokal vinner. Ifølge Norsk Tipping var det fire stykker som tok topp-premien forrige helg. Ingen har registrert adresse på Skjervøy.

For kiosken på Skjervøy er det uansett artig å få en lottovinner.

- Ja, absolutt. Det er den største gevinsten vi har hatt. Fra før har vi vel en Extra-vinner på 500.000 kroner, sier Arild.

Ekstra reklame

Vinnerrekka er 1-15-16-18-20-24-31 og Hilde Arild har et lønnlig håp om at milliongevinsten kan bidra til økt omsetning i kiosken.

- Litt ekstra reklame er det i alle fall. Om det blir mer omsetning er imidlertid vanskelig å si. Vi har jo akkurat fått plakaten. Tipping er ikke generelt noe vi som kiosk tjener mye på, men det er uansett en grei ting å ha i en kiosk, sier Arild.