SpareBank1 Nord-Norge: – Vi tar dette på høyeste alvor

Kundene i Sparebank1 Nord-Norge har hatt problemer siden midnatt. – Vi tar dette på høyeste alvor, og jobber på spreng for å fikse dette, sier kommunikasjonssjef Stein Vidar Loftås.

Nettsidene til Sparebank 1 melder om driftsproblemer. Millioner av norske bankkunder er fredag rammet av problemer med nett- og mobilbank. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix 

Stein Vidar Loftås, Sparebanken Nord-Norges kommunikasjonssjef.  Foto: SNN

nyheter

SpareBank1 Nord-Norge beklager problemene som har oppstått.

– Vi beklager til alle de som har opplevd problemer som følge av dette. Vi gjør alt vi kan for å løse problemet, og oppdaterer fortløpende på vår Facebook-side så snart vi vet mer.

Flere problemer

– Vi har hatt problemer med nettbank og mobilbank. Det har også vært utfordringer med betaling på nett og via mobil. Uttak i minibank skal fungere for vanlig Visa og kredittkort, men ikke for Visa Electron.Vi vet at en del har opplevd problemer med betaling i butikk med bankkort og kredittkort, men det skal fungere også der for vanlig Visa og kredittkort. Dessverre fungerer det kl. 11.30 fortsatt ikke for Visa Electron.

LES MER:


Nettbankproblemene løst

Mange banker som bruker Evry som driftsleverandør hadde problemer med nett- og mobilbank fredag. Like før midnatt var feilen rettet og systemene oppe igjen.