Hilde fikk Ugleprisen for 2017

Prisen ble delt ut av Nordreisa kommune i forrige uke.

LEDER: Hilde Henriksen kommanderer brannkorpset i Nordreisa under en øvelse.   Foto: Arkivfoto.

nyheter

"Kandidaten har stor arbeidskapasitet, er løsningsorientert og målrettet, og møter både kolleger og kunder med et stort smil.  Vedkommende er en av de som får alt til å fungere av ting som vi andre tar for gitt."

Dette skriver Nordreisa kommune om fjorårets Uglepris-vinner i kommunen, virksomhetsleder Hilde Henriksen.

Ugleprisen ble første gang delt ut i 1990. Den tildeles ansatte som gjennom sitt arbeid, deltakelse og positiv støtte bidrar til at kommunen blir bedre. Både når det gjelder kompetanse, utvikling og service. Prisen kan også deles ut til personer som har satt kommunen i spesielt positivt medialys.

Som virksomhetsleder for Drift og Utvikling har Henriksen ansvaret for blant annet at det kommunale vei-, vann- og avløpsnettet fungerer til en hver tid for alle kommunens innbyggere. Vedkommende har en stødig hånd på fagfelt som brannberedskap, havner, skredovervåking og elveforebygging.

I fjor var det vaktmester Nils Benjaminsen som fikk ugleprisen.


Hedret for sin trofaste innsats

Ugleprisen for 2016 gikk til vaktmester Nils Benjaminsen.