Fortsatt alvorlig for mann etter sjarkulykke i Troms

Tilstanden er fortsatt svært alvorlig for mannen som ble sendt til Universitetssykehuset i Tromsø etter at en sjark sank øst for Nord-Fugløya i Troms.

Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix 

nyheter

Pressevakta ved Universitetssykehuset i Tromsø opplyser tirsdag formiddag til NTB at mannens skader er svært alvorlige, men at tilstanden er stabil.


Tilstanden svært alvorlig for mann etter havari i Troms

Tilstanden er svært alvorlig for mannen som ble sendt til Universitetssykehuset i Tromsø etter at en sjark sank øst for Nord-Fugløya utenfor Vannøya i Troms.

 

Hovedredningssentralen Nord-Norge satte i 16-tiden søndag i gang et søk i området med flere lokale båter, samt KV Farm og et NH-90-helikopter fra KV Andenes. Klokken 18.23 søndag ble en mann funnet i sjøen av helikopteret.


En mann til sykehus i luftambulanse etter havari i Troms

En mann er sendt til Universitetssykehuset i Tromsø etter at en sjark sank øst for Nord-Fugløya utenfor Vannøya i Troms. Skadeomfanget er ukjent.

 

Redningsmannskapene fant ved en tilfeldighet en annen båt som var i ferd med å synke i samme område. En mann var om bord i båten og hoppet fra skroget på den synkende båten og over i en av de første båtene som kom til stedet.

(©NTB)