KOMMER MED MOTSVAR TIL BLACK FRIDAY

Disse damene nekter å være med på «Black Friday». Dette gjør de heller

Flere lokale butikker i Nordreisa nekter og delta på Black Friday. Istedenfor velger de å gi tilbake til lokale lag og foreninger.

GÅR IMOT: Eier av P.V. Fritid, Vigdis Tvedt og eier av Fine Fjær, Lill Harriet Nilsen, er to av dem som ikke vil delta på Black Friday. De vil heller gi fem prosent av omsetningen samme dag til lokale lag eller foreninger. Begge Foto: Johanne P. Elvestad 

nyheter

De fleste er godt kjent med den store salgsdagen Black Friday, som i utgangspunktet er en amerikansk handelsdag. Det siste året har begrepet «Black week» har blitt mer og mer utbredt, der butikker dumper priser på varer en hel uke. Flere private bedrifter i Nordreisa tar nå avstand fra handelsdagen og velger heller å bli en del av kampanjen som heter «Give back Friday».