Mandag sen ettermiddag kjørte Irene Varsi til Joker i Sørkjosen for å handle melk. Hun var inne i omtrent 20 minutter. Da Varsi hadde parkert bilen hjemme på Storslett og åpnet bagasjeluken oppdaget hun at noen hadde laget riper på bilen.

- Hele venstreside har fått riper, på bakluka er det flere også er det framme på høyre side, sier Varsi.

- Det må ha skjedd mens jeg var inne på butikken. Noen må ha sett noe, for det var mange inne på butikken og det sto mange biler på parkeringsplassen.

- Det verste jeg har vært med på

Varsi sier hun opplever dette som grusomt.

- Jeg har ikke sovet i hele natt. Dette er det verste jeg har vært med på. Jeg unner ingen å oppleve, sier hun.

Hun tror ripene har laget ved hjelp av stein eller mynt.- Jeg aner ikke hvem som kan ha gjort dette. Jeg tror dette er rampestreker, sier hun.Langs hele venstreside

- Dette blir dyrt. Alt tilsier at hele bilen må lakkeres om.

Varsi var innom lensmannskontoret tirsdag. Der fikk hun beskjed om at det var lite de kunne gjøre uten vitner. - Jeg blir kjempeglad dersom noen har sett noe og melder i fra, sier hun.

Har hendt før

Dette er andre gang på under 10 dager at biler blir ripet opp i Nordreisa. 17. mai opplevde Ilona Solbakken at bilen var ripet opp etter 17.mai-toget.

Les saken: Slik så bilen ut etter 17.mai-toget

- Jeg er redd for at det skal bli sport av dette dersom ingen blir tatt. Foreldre bør snakke med barna sine om dette, sier Varsi.

Riper skal ha blitt laget mens Varsi var inne på butikken, mandag ettermiddag. Foto: Johanne P. Elvestad