Det folkekjære bandet Vamp kommer til Nordreisa i mars. Bandet har nå lagt ut på turné og 14. mars er det Nordreisa og Halti kulturscene som står på programmet.

- Som været på vestlandet er de fulle av kontraster; fra det voldsomme og dramatiske til det lune og inderlige, skriver de i en pressemelding.

Den 20. oktober 2017 slapp Vamp sitt ellevte studioalbum som fikk tittelen ”La la la”. Gjennom 26 år har de gitt ut 14 album totalt. Bandet har solgt godt over én million plater og mottatt fem Spellemannpriser og Prøysenprisen. Denne høsten tildeles de også Medaasprisen 2017.

Vamp består av Øyvind Staveland på fele, fløyter, vokal, bratsj og trekkspill, Jan Toft på vokal og gitar, Odin Staveland på trommer, vokal, piano, perkusjon og trekkspill. Bjørn Berge på gitarer, banjo og vokal,  Kjetil Dalland på bass og kor og til slutt Lars-Erik Støle på orgel , trekkspill og kor. Øyvind Staveland er den eneste i bandet som har vært med siden bandet ble startet for 26 år siden.

Dette blir en av så langt få konserter på Halti med kun ståplasser, dermed blir det bedre plass for å svinge dansefoten under konserten.