Bedriften produserer årlig nesten to millioner isoporkasser som brukes av lakseoppdrettere i Troms og Finnmark. De to fabrikkene i Torsken og Øksnes har 15 ansatte, men nå flyttes all produksjon til Nordkjosbotn. Der har de bygget en ny fabrikk på seks tusen kvadratmeter.

Daglig leder blir Kåre Bartholdsen, som allerede har flyttet med familien til Balsfjord. Han forklarer at dårlig lagerkapasitet ved de to anleggene var noe av årsaken til flyttingen.

- Nå får vi en flunkende nytt bygg med mer enn nok lagerkapasitet, og også med kapasitet for den planlagte utvidelsen av produksjonen. Bedriften ligger tett opp ved E6, og rent logistikkmessig er dette en stor fordel i forhold til både mottaket av råvarene som vi får fra Finland, og utfraktingen av isoporkassene til våre kunder, sier han til Nordlys.

I februar skal fabrikken etter planen være i full gang med isoporproduksjon.

Fabrikken får en annen utflyttet aktør til nabo, nemlig Mack. De bestemte seg i september for å flytte fra Tromsø til Balsfjord, og den gang uttalte ordfører Gunda Johansen.

- Dette har stor betydningh for Balsfjord kommune. Ikke bare økonomisk, men også for å bli en attraktiv kommune for bosetting.